Fjällöpning, isterband och mjölksyran som uteblev

Egentligen har jag väl inte så himla mycket att skriva om efter helgen. Helena hade luskat fram att det skulle vara meteoritregn så vi packade kamerautrustning och fika och knallad upp på fjället natten till lördag. Tyvärr drog det in en massa moln så det blev väl lite si och så med fotandet. Vi fick se ett gäng stjärnfall iaf varav tre som nästan kröp fram över himlen, otroligt häftigt. Jag lyckades fånga ett då jag ”bara” skulle ta en bild på Helena i månljuset. Syns som ett svagt diagonalt streck mitt  i bildens överkant

På lördagen tog jag en kort löprunda på fjället medan Helena tog med sig sin förkylning på en fotopromenad, hon är duktig och resultatet kan ni se här. Min löpform är riktigt risig men jag tror att den ska vara tillräcklig för att ta mig runt fjällmaran om två veckor ändå.

Jag murade ju om grillen på semestern och vi premiärade den också i helgen. Stekte isterband på Muurikka och det var som bästa isterbanden jag stekt nånsin!
Man kan göra annat än karré på grillen vet ni!

I går avslutade vi det hela med att hämta ungdomarna som vandrat Jämtlandstriangeln ensamma första gången. Dom hade haft det jättebra och var glada men trötta och började redan i bilen från Storulvån att prata om Kebnekaise. Intressant…
Innan vi hämtade dom så klämde vi av i Jämtlandsserien. Jag gjorde ett bra lopp och rullade in på en sjätte plats med lungorna hängandes utanpå kroppen men utan mjölksyra. Skön känsla att gå på precis så hårt man kan för att hålla hela vägen! Lite drygt fyra minuter efter snabbaste herre och med bl a Anders Södergren framför mig i listan. Kul att se så stora idrottsmän på små lokala arrangemang.

Nu är det vardag, men snart helg igen va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *