Fjällturen 2015

Nu har anmälan för Fjällturen 2015 öppnat. Den 18/7 2015 går sveriges vackraste MTB-långlopp i fantastisk fjällmiljö från Funäsdalen till Ramundberget. I år kom över 450 cyklister till start och det kommer säkert inte att minska till nästa år. Med ett anmälningstak på 1000 cyklister så kan det nog vara läge att vara ute i god tid.
Fjällturen passar hela familjen med sina olika bansträckningar från 9 km upp till 70 km och för dom allra minsta även Barnens Fjälltur dagen innan det stora loppet.
En nyhet nästa år är det de två kortare distanserna 40 km och 28 km.
Dessa kortare bansträckningar går till stor del på grus-/skogsbilvägar och rullskidbanor men erbjuder ändå lagom utmaningar för er som vill ha lite enklare cykling.

Loppet är mycket välorganiserat och erbjuder bra service och kanske den bästa ”efter-loppet-maten” ni kommer att träffa på.

Jag och Helena kommer att vara där och i samarbete med Fjällturen ger vi nu er läsare möjlighet att med jämna mellanrum tävla och vinna startplatser ända fram till starten av Fjällturen 2015! Kanske kommer det att dyka upp en eller annan överraskning också så håll utkik!

Bra ställen att ha koll på är naturligtvis här på bloggen, Fjällturens hemsida och Facebook.

Det här vill ni inte missa. Häng med nu!

 

2 reaktioner till “Fjällturen 2015”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *