Flyger och far

Hade varit snyggare om jag inte haft så bråttom och hållit kameran still

Jag är på tjänsteresa igen. Tillbaks i Södertälje.
Flög från Frösön i går eftermiddag och var nere på hotellet vid 19.30. Checkade in och tänkte ge mig ner i hotellgymet för lite intervallande på gymcykel men se det var inte kroppen och huvet riktigt överens om. Trött kille käkade helt enkelt middag och planerade in en plankning innan sänggående istället men det sket sig ju det också. Trööööött.

Bra start på dagen. En del av min frukost.

Upp tidigt i morse, i med en så rejäl hotellfrukost att det gränsade till det obcena. Jag kan bara inte fatta att dom inte kan få till vettig apelsinjuice. Den är ju så blaskig så det är pinsamt. Synd att dom bytt ut vaniljyoghurten också.  Ska nog ta och gnälla lite imorgon bitti tror jag. Så här i efterhand var det nog tur att jag svullade för för nån lunch blev det ju inte. Bara några skumtomtar vid 14-tiden. Tillbaks på hotellet vid 17.30, NU ner i gymet för en omgång 5×3!

En hink(!) skumtomtar

Cykeln av märket ”Life Fitness” skulle gå att ställa in effekt på, läste jag sist jag var här och körde så nu tänkte jag väl testa det då. Det var ju iofs sant, men man ställer in en tid, antal watt och sen kör man, inget går att ändra efter det och när tiden gått ut blir det automagisk nedvarvning på nån av cykeln framtänkt effekt. Det ställde ju till det lite, det blev lite pyssel för att få till det med mina intervaller men jag lyckades styra upp det rätt ok. Sen var det väl lite si och så med effekten…glädjewatt minst sagt.  Jag ställde in den på 320 W, men det kändes mer som kanske 280-290. Jaja, fick ju träna iaf.

Gym och gym…träningsmöjligheter iaf

Stationen där jag brukar kliva av tåget från Stockholm heter Södertälje Hamn, den har byggts om under lång tid och nu är det klart. Fiiint blev det, men frågan är om inte pengarna gjort bättre nytta i snösvängen ändå.

But why?

Det är en jävla massa snö här nere iaf. Och is. Den här byggnaden finns precis vid mitt hotell:

Tipp, tapp

Åker tillbaks imorgon igen. Två dagar och nätter med ”egentid” räcker gott och väl. Nu vill jag hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *