För ett år sedan

…twittrade jag följande:

Om man skulle ta och casha in på det nu när man är lite sugen på en sån här:

Fuji SST 1.1

Annars så rullar det väl på som vanligt. Körde RPM för en liten men hårt kämpande klass i kväll och satte väl passet rätt ok. Ska ju filma för licensen nästa vecka så det är lite press nu.
Har tagit tag i styrketräningen nu och masade mig in på gymet på lunchen. Jag måste stärka upp överkroppen inför säsongen, jag har slarvat som fan med den i höst/vinter. Helena har tjatat på mig men jag har haft sån brist på styrketräningslust att jag helt enkelt struntat i den.
Illa.
Skäms.
20 minuter löpband följt av 30 effektiva minuter rygg/bröst/axlar blev det. Nu förvänar jag mig en fin-fin träningsvärk i morgon.

#blogg100
#cykelblogg100
5/100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *