For Life – Mot Cancer

Cancer är ett jävla skit rent ut sagt.

Som ni ju säkert vet så är ju min mamma svårt sjuk i lungcancer. Pappa har haft prostatacancer men är helt fri från den. Min moster gick bort i livmodercancer för ett antal år sen. Många fler i bekantskapskretsen och på Helenas sida i släkten har drabbats av skiten. Därför är det självklart för mig att stödja kampen mot sjukdomen så gott jag kan.

For Life är en organisation som säljer produkter till förmån för Cancerfonden.
Klicka in och köp ett snyggt armband t.ex, en hundring har du råd med!

Tidigare God morgon
Nästa Äntligen pallplats!

2 Comments

  1. Hej. Jag undrar om man kan beställa ett sådant cancer armband ( For Life ) i dom färgerna. och vad är priset isåfall ?

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.