Förändring

Det är inte så allvarligt som det kanske låter. Ni som har följt mig ett tag, antingen här på bloggen eller på Instagram vet ju att jag mest fotograferar, och visar, bilder på djur och natur men jag fotograferar ju så mycket mer.

Jag har fortfarande kvar mitt intresse för traditionell analog fotografi, det som jag började med en gång för länge sedan. Framförallt svartvitt, och då även att framkalla filmerna själv. På vintern när det är mörkt plockar jag även ibland fram mitt mörkrum och gör egna förstoringar men oftast blir det att jag skannar filmen och gör en digital kopia.

Det ger ett visst utrymme att tänka och fotografera på andra sätt. Jag lägger djur och natur åt sidan lite grand och hittar annan inspiration. Jag ser omvärden på ett annat vis, jag vill inte säga konstnärligt men annorlunda mot hur jag vanligtvis tänker.

Det är även tanken med nystarten och det nya utseendet på den här bloggen; att ha en bättre plattform att visa den typen av bilder. Jag hoppas att ni följer med och tycker ni om det så skriv gärna en kommentar. Det uppskattas. Gillar ni det inte så går det fortfarande bra att kommentera.

Välkomna!

Bildfakta
Helena på ett litet mysigt gårdscafé en råkall höstdag
Kamera: Nikon FM2n
Objektiv: Nikkor 50/1.8 Ai
Film: Ilford HP5+

4 reaktioner till “Förändring”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *