Första snön – #winterishere

Så här såg det ut i morse när jag for till jobbet. Första
snön har kommit. Hade det varit söderöver hade det väl varit braskande
rubriker om “SNÖKAOSET” men här är allt som vanligt fast det är vitt på marken.

Jag ska fira första snön med att gå och lunchträna, nu när ryggen är så pass skaplig igen, så jag kan börja köra lite prehab och så småningom komma igång med styrka på “på riktigt”. Idag smyger jag igång med en variant på Helenas cirkelträning, mina rehabövningar plus ett par lättare bålövningar.

Snart är dags att ta fram skidorna. Yay!
Tidigare Jag behöver hjälp
Nästa Lunchrapporten

2 Comments

  1. Bil till jobbet nu när du har en så fin cykelcross med dubbdäck? 😀
    Vi sitter och planerar en vintercross nu, tror jag hittat en bra plats hemma där man kan dra upp en bana 🙂

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.