Från frågelådan – Favvopryl

Jag jobbar vidare i frågelådan.

Elna undrar:
Vilken är din absoluta favvopryl
bland träningsprylar? 

Jag har så mycket prylar, både nödiga och onödiga så här behövdes det en rejäl funderare. Jag fick inte välja cykeln konstigt nog. 🙂 Det var otroligt svårt att välja ut en som är så där väldigt speciell så det får bli en liten lista igen.

Mina längdskidor
Fischer RCS Classic Plus 2010 års modell. Helt fantastiska skidor.

Mina glasögon
Jag har säkert 5-6 par av olika fabrikat och modell men dom från Bliz är favoriterna.
Har ett par Pace och ett par Pursuit XT.

Pendlarlampan
Jag köpte en Philips Saferide 80 i höstas för att ha vid pendling.
Helt outstanding lyse till ett vettigt pris.

Mössor och pannband
Hållet huvvet varmt när det är lite kyligt och transporterar bort svett när det är varmt. 

Garmin Edge 705
Jag gillar min gamla Garmin, så mycket att när den gick sönder häromsistens så köpte jag en begagnad likadan istället för nåt modernare.

Måste jag välja en så blir det nog, just nu iaf, den lilla vita under-hjälmen-mössan jag köpte i Spanien förra året. Ser jättefåning ut men är oerhört praktisk. Varm när det kyler på och tar bort svetten när det är varmt. Fantastisk liten tygbit, cyklar ogärna utan den numera.

Jag har ett par prylar på ”att köpa-listan” som har stor potential att klämma sig in här men det får bli då det. Om det blir nåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *