Från frågelådan – Vad gör du annars då?

Elna undrade vad jag jobbar med och Mia ville veta vad gör när jag inte cyklar.

Jag jobbar som Teknikinformatör. Företaget jag jobbar på producerar teknisk dokumentation, både till civila och militära kunder. I produktkatalogen har vi t ex instruktionsböcker och bruksanvisningar, reparationsböcker, videopanoraman, instruktionsfilmer och web.

Jag jobbar i första hand med instruktionsböcker och reparationsböcker där mina huvudsakliga arbetsverktyg är Adobe Framemaker och Acrobat.Vad jag gör när jag inte jobbar eller cyklar beror helt på årstid, lust och ork men i stort sett kan man säga jag är utomhus i naturen. Helst långt in i skogen eller högt upp på fjället där lugnet råder. Sedan vi köpte stugan så är jag där och andas på helgerna. Ibland sitter jag still en hel dag och bara läser en bok.
Jag fotar, fiskar, vandrar eller bara är. På Fotosidan.se kan ni se en del alster även om det var länge sedan jag laddade upp nåt nytt nu.

På vintern åks det skidor, både på längden och utför. Jag bygger gärna en snögubbe också. 🙂
Jag har dykcertifikat, PADI Advanced, men har inte varit under ytan på fyra år av olika anledningar.

Så där har ni det. Frågor på det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *