Fredrik Kessiakoff släpper bok

På berget är du alltid ensam. Lidandet är en självklarhet. Och när du når toppen och äntligen börjar resan nedåt står berget kvar. Som om allt du kämpat för inte var värt något. Ändå vill du göra om samma sak, igen och igen.
Jag har ägnat mitt liv åt cyklingen, jag fällde ner blicken i asfalten, jag stängde världen ute och bara körde. Jag har satsat allt. Jag körde mitt eget race.
Minnena från min karriär står kvar likt ett berg. När jag tänker tillbaka på alla motgångar – såväl på sadeln som i livet – ångrar jag ingenting. Jag skulle göra om allt.

Den 5/7 – Lagom till Tour de France, släpper Fredrik Kessiakoff sin bok ”Mitt eget race – Livet, cykeln och bergatröjan”. En historia om lidande, uppoffringar och lojalitet. Boken innehåller också tips till dig som själv vill bli en bättre cyklist.

Den kommer att ligga tryggt på mitt nattygsbord den närmsta tiden så ni kära läsare kan få en recension lagom till ni ska köpa er semesterläsning. Tills dess kan ni klicka in på http://volante.se/bocker/mitt-eget-race/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *