Fugelsta by Night – Lite från sidan

Efter två veckor med ryggbesvär som håller nu äntligen håller på att ge sig, så beslutade min kropp att få lite feber. Det var ju väl planerat till idag när Fugelsta by Night gick av stapeln. En pannlampsträningstävling i ”kortloppscupen” arrangerad av en av cykelbutikerna är i stan. Förra deltävlingen dök det upp 12 cyklister så vi gissade på nåt liknande ikväll. Icke så. 34(!) stycken startande blev det! Riktigt kul att det blir bra uppslutning när det arrangeras happenings.

Stefan och ser überpepp ut före start

Jag hade alltså förmånen att få stå på sidan av och heja på. Inte så illa det heller.
Det var en mäktig syn när fältet rullade iväg efter masterbilen. Tyvärr missförstod jag vart dom skulle så jag ställde mig på fel ställe…idiot.

Det tog inte lång tid innan täten varvade varvade första gången. Cecilia Thomasson och Jens Blixt var i en klass för sig. Sedan rullade det på i en strid ström.

Även i mål var Cissi först och Jens sekunden efter. Jag frös som en hund vid sidan av banan men det gjorde inte cyklisterna när dom kom i mål. Det svettades rejält. Helena gled in nånstans mitt i fältet med ett leende som sträckte sig från öra till öra. Härligt att se och jag blev inte mindre avundsjuk. Dumma kropp som inte samarbetar.

Stefan, Jimmy och Helena i mål

Det här hoppas jag blir en återkommande begivenhet. Jag vill också träningstävla med pannlampa juh! Nu hoppas jag på att jag piggnar på över natten så jag kan cykla en sväng i morgon kväll.
Sov så gott så hörs vi!

Snabbast i kväll: Cecilia Thomasson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *