CK Konsumtion på shoppingrunda

Har varit hos min LBS och tillika samarbetspartner Egons och lagt en beställning inför våren. Jag har varit sugen länge men inte hittat rätt i utbudet men nu tror jag att Fuji träffat rätt.

fuji auric
Fuji Auric, helt ny för 2016

 

Jag kan väldigt lite om AM/Enduro-segmentet men av det jag kunnat läsa mig till så är Fuji nya Auric riktig bra geometrimässigt och har fått både fina lovord och t om blivit utnämnd till årets MTB av nån tysk tidning. Mitt val föll på Auric 1.5, den näst enklaste versionen men ändå klart fint specad med RS Pike/Monarch, XT drivlina och DT Swiss hjul. 160 mm slag både fram och bak. Full spec hittar du här.

Jag kommer inte att köra XC-tävlingar på den utan den blir hopp-och-lek-cykel, kanske provar jag på nån Endurotävling om andan faller på men som XC-racer kommer SLM’en att vara kvar, finns ingen som helst anledning att byta ut den.

Nu är det bara att invänta leverans om cirka två veckor. Snart hjulafton alltså!

5 reaktioner till “CK Konsumtion på shoppingrunda”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *