CK Konsumtion på shoppingrunda

Har varit hos min LBS och tillika samarbetspartner Egons och lagt en beställning inför våren. Jag har varit sugen länge men inte hittat rätt i utbudet men nu tror jag att Fuji träffat rätt.

fuji auric
Fuji Auric, helt ny för 2016

 

Jag kan väldigt lite om AM/Enduro-segmentet men av det jag kunnat läsa mig till så är Fuji nya Auric riktig bra geometrimässigt och har fått både fina lovord och t om blivit utnämnd till årets MTB av nån tysk tidning. Mitt val föll på Auric 1.5, den näst enklaste versionen men ändå klart fint specad med RS Pike/Monarch, XT drivlina och DT Swiss hjul. 160 mm slag både fram och bak. Full spec hittar du här.

Jag kommer inte att köra XC-tävlingar på den utan den blir hopp-och-lek-cykel, kanske provar jag på nån Endurotävling om andan faller på men som XC-racer kommer SLM’en att vara kvar, finns ingen som helst anledning att byta ut den.

Nu är det bara att invänta leverans om cirka två veckor. Snart hjulafton alltså!

Tidigare Söndagsdistans igen
Nästa Test: KLS Thermo Antarctica cykelflaska

5 Comments

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.