Fyndat Craft och helg i stugan

Ibland händer det. Att jag fyndar. Oftast är det Helena som gör fynden i klädväg men ikväll var det min tur. Vi stannade som vanligt till vid Åsarna Skicenter på vägen till stugan, och dom har ju som ni vet vid det här laget om ni läst min blogg ett tag, en outlet där dom bl a säljer Craft-kläder. Hade hoppats på att hitta PXC Race skidtightsen jag skrev om i förra inlägget men icke. Inte i den färgen iaf. Däremot hittade jag en hel PXC Race tävlingsdräkt i svart/vitt för knappa femhundringen. En tredjedel av ordinarie pris, eller halva reapriset på vissa butiker just nu. Nöjd!  

Dessutom lyckades Helena hitta ett par cykelshorts åt mig för strax under 400 spänn. Typ halva priset. Nöjd igen!  

Annars är det väl ungefär som man vill ha det. Det är helg, vi är i stugan och har tänt upp i öppna spisen, tar oss lite vin och brie och ska ha en skön helg med löpning, cykling och bärplockning. Och vem vet, faller andan på kanske det blir lite fiske också. 

Trevlig helg på er!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *