God morgon

Jag tog cykeln till jobbet i morse för att fira att hösten nu officiellt är här. Lite småkyligt, 6 grader, och betydlig mörkare än det brukar på morgnarna. Helt klart dags att ladda batterierna till cykellyset nu. Det blev en lugn 45-minuters morgonpendling, när jag kom till Åsbacken fick jag dock ett infall att göra en KOM-attack men jag sansade mig och gav upp när benen började protestera ganska snabbt.

Den kan också vara så att jag var tvungen att cykla eftersom bilen har dött.
I onsdags när jag skulle köra hem så ville den inte starta, den lokala verkstaden konstaterade att det var fel på, och bytte, bränslepump. Inte så billigt alls faktiskt. Sen när jag hämtat den och skulle hem i fredags så kom jag bara ett par km innan det tog stopp igen med samma symptom. Jätteskoj. Ska bogsera dit den nu på morgonen och hoppas att dom gjort nåt knas så det inte är ett nytt fel.

Men ha en bra första höst-måndag då!

3 reaktioner till “God morgon”

  1. Gör om gör rätt. Är det nåt annat fel borde du väl kunna reklamera den första reparationen. Annars lär de väl låta dig betala nya delar tills de gissar rätt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *