God morgon – höstcyklingen inledd

I morse var jag tvungen att sätta dit lysen på cykeln även om jag kom iväg lite sent hemifrån. Det var dimmigt och betydligt mörkare än det ser ut på bilden även om det ljusnade fort.
Jag imponeras fortfarande över min Philipslampa, den lyser upp otroligt bra trots sina faktiskt väldigt få lumen mot vad det säljs i lampväg nuförtiden. Jag antar att det beror på att ljuset är riktat med reflektorerna så det lyser där det ska, utan att blända mötande trafik. Lite som halvljuset på bilen.

Philips Saferide 80 på halv effekt

För övrigt så är hösten här på riktigt nu, det är krispigt i luften och dimman gjorde pendligen till en kall och v ä l d i g t fuktig tillställning. SMHI hade spått 3 grader och jag klädde mig för det. När jag såg att termometern visade nio så blev jag lite fundersam om det skulle bli för varmt, men fukten i luften kylde ner mig rejält så det var inga problem.

Så fort jag kom utanför stan så tjockade dimman till sig rejält, glasögonen immade igen och efter en stund så började det t.o.m. droppa från hjälmen. I Dvärsätt med några km kvar till jobbet så såg det ut som det hade regnat rejält.

Klockan 06.47 trampade jag in på jobbet och ner i duschen. Skapligt i tid för att få mycket gjort då det hopar sig lite på skrivbordet just nu.

Ha en bra dag hörni så kanske vi hörs till kvällen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *