God morgon torsdagTermometern visade 0 °C i morse när jag klädde mig och skulle iväg på cykeln. Fick till klädseln riktigt bra, lite kyligt från början men sen höll jag mig varm utan att bli alltför svettig. Ända till Dvärsätt gick det bra. Jag förstod när jag kom till E14 vid Tängtorpet att det blivit kyligare då vägbanan plötsligt var vit och glittrig och några kilometer senare i Dvärsätt så sjönk tempen en fyra-fem grader på en gång och det blev svinkallt. Jag var lite kall om tårna men nu blev det så s***ns kallt om ansiktet så jag glömde bort att frysa om fötterna. Försökte öka farten lite för att inte behöva frysa så länge men benen var så kalla att dom inte ville vara med om det alls.

Nu ska jag ladda batterierna i Philipslampan, den lyser bra som tusan men batteritiden är dålig. Är det dessutom kallt ute så är den rent bedrövligt usel. Jag litar inte på att den ska hålla hela vägen till jobbet i vinter så jag har min Magicshine som reserv. Den tjänstgör dessutom som extraljus när det inte finns gatlysen. Det är j***igt mörkt här i norrland vet ni.

Torsdag idag då, pannkakor och nostalgi eller?

#throwbackthursday


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *