Habegäret slår till – Nya löparjackor från Craft

Det ska ju som vi vet springas en hel del i år. Alltså behöver jag ju bra löparkläder och nåt jag saknar är bra och lätta löparjackor. Då, dimper det ner ett pressmeddelande från Craft i mailboxen:

Möt våren i löparskorna oavsett väder. Vårens och sommarens löparjackor från Craft Sportswear står emot vind och väta och är det yttersta lagret under sommarens morgnjoggar och sena löppass. Här är löparjackorna för SS16 i alla färger och prints.

 

Focus hood jacket

1903208 Craft Focus Hood Jacket
Craft Focus Hood – Geo Black

Din lätta följeslagare när du vill ha tunnare förstärkning på löpturen. I vår finns Focus hood jackets med prints för både herr och dam.

Printet ”geo” finns i flera färger; blått (view/platinum) och svart (black) för herr och rosa (geo pop/shine) för dam. För dam finns även färgen shock.

Storlekar (herr och dam): XS-XXL. Pris: 1100 kr

 

Devotion jacket

1903189 Craft Devotion Jacket
Craft devotion Jacket – Smoothie/Pop

Din trotjänare i alla väder. Matcha med underställ närmast kroppen och du har en pålitlig jacka när våren och sommaren är kylig – eller dra över den under en tunn tröja på det svala kvällspasset.

Devotion jacket kommer i en mängd olika färgställningar för dam och herr. Färger för herr: geo black, deep/vega, heat/black, black/heat, black. Färger för dam: geo black/shine, smoothie/pop, tempo/shock.

Storlekar (herr och dam): XS-XXL. Pris: 800 kr

 

Mind jacket

1903946 Craft Mind_Jacket
Craft Mind Jacket – Line Black

Kollektionen Mind är vårens nyhet. Med ett tunt och svalt material är det här jackan för dig som främst springer för den sköna känslans skull som vill ha en jacka som tacklar både fartvind och motvind.

Mind jacket finns i färgerna line black och black för herr och line smoothie, line black och black för dam.

Storlekar (herr och dam): XS-XXL. Pris 800 kr.

Jag fastnar direkt för skitsnygga Focus Hood och Mind jacket och överväger att
klicka på ”Köp” på en gång.

 

6 reaktioner till “Habegäret slår till – Nya löparjackor från Craft”

  1. Printet geo var grymt på den med hood. Men jag är annars lite tveksam till att ha hood när man springer, men det är klart när man som du ska springa i fjällen kanske det kan vara rätt praktiskt när det blåser upp och regnar. Så det är väl bara att köpa känner jag – bägge två.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *