Häng med in i 2017


Så har det gått och blivit ett nytt år igen och vi ska skriva 2016 i ett par månader innan vi vant oss. Med ett nytt år så hoppas jag också att det kanske kommer några nya läsare hit till bloggen. Det kan alltså vara på sin plats med en liten presentation av mig själv. I dessa tider av sammanställningar och årskrönikor så tänkte jag att jag gör en liten återblick och presenterar mig i form av några av inläggen jag skrivit vilket ger er nya läsare en bra bild av vad ni kan förvänta er.

Jag är i huvudsak cyklist, speciellt mountainbike, och tävlar en del och då främst långlopp. Det har skrivits en del tävlingsrapporter och inlägg om cykling under åren, så här skrev jag om Fatbike i början på december.

På vintern kliver jag lite ur rollen som cyklist och spänner på mig längdskidorna. Fem gånger har jag kört Vasaloppet Öppet Spår och i vår hoppas jag kunna ställa upp en rejäl utmaning i form av Nordenskiöldsloppet. Helena körde det loppet i fjol och i februari gjorde jag henne sällskap en stund på ett av hennes långpass inför.

2015 så upptäckte jag fjällöpningen och förra året i augusti och september genomförde jag två fjällmaraton. Axa- och Vemdalen Fjällmaraton. Att springa AXA var något av det mäktigaste jag gjort. Race reporten hittar ni här och lite funderingar kring hur jag skulle ta mig an utmaningen skrev jag redan i decembeer 2015 och det finns här.

Jag tillbringar över huvud taget mycket tid utomhus; vandring, fiske eller bara sitta på en sten och koka kaffe på Trangiakök.


Det dyker naturligtvis upp andra saker i bloggen också, den är inte speciellt nischad mer än att den handlar om mig och mina äventyr i vardagen. Det mesta utspelar sig hemma i Östersund och i fjällvärlden, då främst i Vemdalsområdet.

Välkomna till min blogg och till 2017, ni hänger väl med?

//Hasse Gustafsson – en bloggare som är ute

16 reaktioner till “Häng med in i 2017”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *