Happyfrozenride

Screen Shot 2016-01-14 at 22.57.06

Så här spår klart.se att vädret blir i morgon bitti klockan 6 när vi drar iväg på Happymorningride #17. Utsikten för att bli skapligt rosig om kinderna är alltså goda. Så pass goda att risken för förfrysning är stor. Som tur är har vi med oss en läkare om nåt behöver amputeras. Sen är ju frågan om man kommer att kunna röra sig i alla kläder som ska på…

IMG_8626

Överkropp: Underställ, tjock lager2-tröja, jacka, väst.

IMG_8624

Ben: dubbl underställ, Gundekallingar, långa flossade bibs, stigcyklarshorts

IMG_8623

Övrigt: fleecebuff, vindskyddat pannband, mössa. Dubbla ullfrottésockar, lobsterhandskar med liners. Airtrim och goggles.

Naturligtvis vintercykelskor också, numera moddade med värmesulor ghettostyle. Tillklippta av ett frostskydd till bilen inhandlat för 30 spänn. Blir nog bra. Titta in hos Helena i morgon för tips om hur ni gör.

Godnatt, vi hörs imorrn om jag inte frusit ihjäl.

2 Comments

  • Sara Borg

    2016-01-15 at 07:24

    Hahaha, jag kollade lite snabbt på den översta bilden och trodde att det var en rejäl halsduk där under västen. Jag blev lite fundersam och tänkte att det var ett ”alternativt” cykelplagg och kanske inte det mest praktiska, tills jag insåg att fotot var taget i en soffa och att halsduken troligtvis var en filt…. Hoppas att ni överlevde!
    Sara Borg bloggade senast…HEJ DÄR REDAN TORSDAGMy Profile

    Svara

Lämna ett svar

CommentLuv badge