Happyfrozenride

Screen Shot 2016-01-14 at 22.57.06

Så här spår klart.se att vädret blir i morgon bitti klockan 6 när vi drar iväg på Happymorningride #17. Utsikten för att bli skapligt rosig om kinderna är alltså goda. Så pass goda att risken för förfrysning är stor. Som tur är har vi med oss en läkare om nåt behöver amputeras. Sen är ju frågan om man kommer att kunna röra sig i alla kläder som ska på…

IMG_8626
Överkropp: Underställ, tjock lager2-tröja, jacka, väst.
IMG_8624
Ben: dubbl underställ, Gundekallingar, långa flossade bibs, stigcyklarshorts
IMG_8623
Övrigt: fleecebuff, vindskyddat pannband, mössa. Dubbla ullfrottésockar, lobsterhandskar med liners. Airtrim och goggles.

Naturligtvis vintercykelskor också, numera moddade med värmesulor ghettostyle. Tillklippta av ett frostskydd till bilen inhandlat för 30 spänn. Blir nog bra. Titta in hos Helena i morgon för tips om hur ni gör.

Godnatt, vi hörs imorrn om jag inte frusit ihjäl.

2 reaktioner till “Happyfrozenride”

  1. Hahaha, jag kollade lite snabbt på den översta bilden och trodde att det var en rejäl halsduk där under västen. Jag blev lite fundersam och tänkte att det var ett ”alternativt” cykelplagg och kanske inte det mest praktiska, tills jag insåg att fotot var taget i en soffa och att halsduken troligtvis var en filt…. Hoppas att ni överlevde!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *