Happymorningride #12 – Morgonträning när den är som bäst

Fint uppställda på första uppsamlingen.
Fint uppställda på första uppsamlingen.

I morse när jag vaknade, eller snarare när klockan väckte mig fem över fem, så var jag så trött att jag trodde jag var sjuk. Sade till Helena att jag skulle hoppa över cyklingen, kanske bara komma ner och käka med dom. Låg kvar en stund och kände efter innan jag ändå klev upp och klädde mig. På vägen ner till samlingsplatsen så tänkte jag att om jag cyklar omkull idag så kommer jag att somna innan jag slår i marken. Så trött var jag.

Men som alla vet så ordnar det ju upp sig bara man kommer igång. Huvet piggnade till och benen kändes faktiskt starka. Jagade på bra och hade fint tryck på pedalerna. Längre fram hägrade ju frukost. Hotellfrukost.
Snart är det helg och stugliv med glögg, brasa och skidåkning. Och jag är frisk, bara lite trött…

IMG_7901
Hotellfrukost på Scandic. Best there is.

En reaktion till “Happymorningride #12 – Morgonträning när den är som bäst”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *