Här är artut att vara

Är det nåt ställe jag trivs på så är det här i Storhogna. Ända sen tidiga tonåren har jag längtat hit, både sommar och vinter.  Vi har haft tillgång till olika stugor genom åren jag och mina föräldrar, nu sista åren även Helena. Jättebra eller bara bra, men aldrig “inte bra”. Alltid bra väder, för det är inte vädret som bestämmer om vädret är bra, eller hur? Nån sommar kanske lite väl varmt, nån kanske lite väl regnig, väl kallt nån vinter kanske, men vadå; det är ju bara väder. Det är så mycket annat runt omkring som gör helheten. Nu är jag här igen, för första gången i en ny stuga, bara jag och Helena. En helg i skidspåret, med bastu, brasa, god mat och vin.

Skål på er; här är artut att vara!

Tidigare Flyger och far
Nästa En dag i livet

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.