Har väl cyklat lite

Vi rullade ner förbi Vemdalsskalet och svängde av mot Trumvallen. Ett sånt där ställe man åkt förbi och undrat över många gånger men aldrig varit till. Det borde man ha gjort. Otroligt fint. Jag tyckte att
Det påminde väldigt mycket om Gotlänsk natur med öppna marker, enbuskar och låga tallar. Helt klart har Härjedalen och Gotland en del gemensamt vad gäller natur.

Av nån anledning så tog jag inga bilder idag så vill ni se hur det såg ut så klicka er gärna över till Helena och kolla.

När vi kommit hem och After bike-fikat mot vår stugvägg så städade jag ur våra fågelholkar, hoppas vi får hyresgäster! Helena tyckte jag såg lite rolig ut i cykelbyxor och Lundhags-kängor, hon kan eventuellt ha lite rätt i det.Nu är det fyra dagar jobb sen bär det av till Spanien. Men jag lär nog få anledning att återkomma till det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *