Har väl shoppat lite igen då

Våran golvpump har gett upp och puffar ur sig luft som en astmatisk kattunge. Dessutom så upptäckte jag när jag satt ihop MTB’erna efter kolfiberreparationen att trissorna i min bakväxel är på väg att ta slut.
Jag har kollat runt lite och funderat på vad jag ska ersätta pumpen med och Bontragers nya TLR Flash Charger verkar ju sjukt bra, men kanske lite dyr då.

Bikester hittade jag en från Red Cycling Products till bra pris som jag klickade hem. Bra och beprövad konstruktion i aluminium som borde hålla bra och är dessutom snygg så den passar i ett cykelhem. 🙂
Sen höll jag nästan på att gå vilse bland alla trissor det finns att välja på men fastnade till slut för dessa  röda fina från NC-17 . Både cykel och tävlingsdress, hjälm och skor är ju röd/vit/svarta så det kommer att matcha fint!

Snyggt

Det är första gången jag handlar av Bikester men jag måste säga att det är en bra sida. Lätt att hitta det man vill ha och skapligt bra utbud. Jag kommer säkert att handla där igen, rekommenderas!

3 reaktioner till “Har väl shoppat lite igen då”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *