Hej helgen, nu kommer jag!

Ska gå och käka lunch om en stund, lite senare än vanligt då magen fortfarande är rätt mätt efter hotellfrukosten. Happymorningride, # 57 idag, var min första på MTB sen jag vet inte när. Det var skönt att få blåsa ur lungorna ordentligt. Det var tag sen och det märks på, den visserligen uppåtgående, formen men jösses vad det är segt. Det kändes ändå bra i kroppen och jag presterade fyra PR enligt Strava så det är jag duktigt nöjd med. Jag försökte hänga med dom snabbaste där Helena satte tempot, men det sket sig snabbt. Tog sen rygg på Robin som också jagade och slet mig med nästan hela varvet runt. Jag är för dålig [läs: feg] utför för att ha nån chans men snart är jag i form igen, då tar jag dom uppför!

Vet inte vem som är tröttast. Robin har iaf längre tunga än jag… Foto: Helena

Snart är det helg och stugdags igen, det har utlovats snö, så jag tror att cykeln får stanna hemma till förmån för löpardojjor med spik och så har jag ju den där plankhögen att ta hand om så jag ska nog få tiden att gå ändå.

2 reaktioner till “Hej helgen, nu kommer jag!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *