Helgens begivenheter – Oväntat besök!


Vädret i helgen har varit helt makalöst. Svalt och skönt med hög och klar luft. Hösten är här på riktigt nu. I lördags tog vi en lugn och skön runda på Frösön. Letade lite nya stigar med kaffe och bullar i ryggsäcken. Fikat tog vi på trappen till klockstapeln vid Frösö kyrka. Där har man rätt skaplig utsikt över sjön också.

Idag tog jag en löprunda på eftermiddagen. Helena var iväg med happygänget redan kl. 8 i morse på en grym frukosttur. Frost i gräset och solen på uppgång men jag var så sjukt trött att jag inte pallade. Jag har längtat efter en sovmorgon i flera veckor nu och idag hade kroppen tydligen fått nog. Jag har blivit tröttare och tröttare den senaste tiden utan att jag förstår varför men Helena har märkt att jag får andningsuppehåll på nätterna så jag ska ta och få det utrett om det är sömnapnéer. I så fall har jag en förklaring till fler saker än tröttheten kanske. Nog om det för nu.

Löprundan blev en timme och en kvart på Frösöstigarn vi normalt cyklar. Helt ok, inte fjällöpning men stig iaf.

På vägen hem stannade jag till i Badhusparken för att ta några bilder. Vi har fått fint exotiskt besök i form av en Mandarinand som simmar runt och myser ihop med Gräsänderna. Jag fotade mycket djur och natur, framför allt fåglar, för kanske 6-7 år sen men  trodde aldrig jag skulle få se en Mandarinand, än mindre fånga den på bild. Men ibland ska man ha tur! 

  
Imorgon tar vi väl tag i en ny vecka då. Full fart mot helgen igen och då blir det till att kliva utanför bekvämlighetszonen: 

Men mer om det i veckan. Hörs då!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *