Hemma bra men borta bäst?

Har precis kommit hem från första dagen på nya jobbet.
Eller iaf halvdag. Jag kom ju direkt från Östersund lagom till lunch.
Det verkar som att det kommer att bli riktigt bra, sköna människor och stämning
och en typ av arbete jag trivs med.

Nåt som jag trivs mindre bra med är att komma hem till min tomma, sånär som på katten då, lägenhet när jag varit hos flickvännen. Man säger ju att ”Borta bra, men hemma bäst”, men jag är inte så säker på att det alltid är så. Det känns mer som att komma hem när jag kommer till Östersund, än när jag kommer hem hit. Jag får ingen ro i kroppen här. Det blir bättre när hjärtat är här hos mig men jag känner ändå inte den harmoni jag känner norröver.

Jobbigt.

Det börjar bli en aning otryggt att resa med SJ förresten.
I går hade ett X2000 varit inblandat i en olycka igen, krockat med en björn på väg upp till Östersund tydligen. Det var det tåget jag skulle åkt med hem så det var lite förvirring i morse när det rullade in ett Intercity-tåg på stationen. Flickvännen blev orolig och tyckte inte att kändes nå vidare att släppa iväg mig och jag kände mig väl inte direkt trygg heller. Inte för att åka Intercity utan för att varit så mycket olyckor på sista tiden. Två med X2000 i sverige och ett med Intercity på väg från Norge till Sverige.

Jobbigt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *