Högtryck och hejdå CUBE’n

Hade ett ärende till Clas Ohlsson i går för att köpa bubbelplast. CUBE’n har blivit såld och ska skickas söderut. Jag kommer nog att sakna den lite men det är svårmotiverat att ha två MTB’er när man knappt har plats för en. Jag menar, vi har ju faktiskt för tillfället 5 cyklar i lägenheten och på balkongen EFTER att min CUBE är såld. Om Cissi tar med sin från sin pappa så har vi ju då 6 st.
Ja, ni fattar ju.

Hej då CUBE’n!

Hursomhelst, jag fick med lite annat också, från Clas Ohlsson, bl a en portabel [hög]tryckstvätt. Karin har skrivit om den tidigare.
Jag måste säga att jag blev riktigt imponerad. Tanken rymmer 17 liter och räcker ganska precis till två rätt rejält skitiga tjunior. Trycket är precis lagom för att kunna stå nära och spola utan att bli dyngsur själv och munstycket har bra justeringsmöjlighet för strålen. Den lilla borsten som följer med är bra, men nån borde ha tänkt lite mer för vattnet kommer ut på helt fel ställe i borsten. Längst bak liksom, skapligt avigt. Men visst, för knappt 400 spänn är den väl värd sina slantar.

I går fick benen vila, idag ska dom få smaka Frösöstök och lera(det har regnat rejält i natt) hade jag tänkt. Helena ska ut med gäng tjejer och cykla så jag får väl hitta på nåt själv.Tror att det blir lite intervaller med dämparjustering. Kom på att jag faktiskt inte testat några inställningar alls mer än standard så lite intrimning kan nog vara på sin plats.

Ha en bra dag hörni!

4 reaktioner till “Högtryck och hejdå CUBE’n”

  1. Tyckte väl jag kände igen tvättmodulen, snart dags för Classe att ändra produktbeskrivningen och lägga till cykeltvätt som nyckelord. Det funkar ju verkligen kanonbra till leriga cyklar!
    Vemodigt att skiljas från en kär gammal cykel (var på väg att skriva "vän") – må den få fortsätta rulla många, många mil till i en annan del av landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *