Hur man kör sig trött, +ANNAT

Lätt.
Man går på Helenas spinningpass. Jag gick och körde som deltagare för första gången på länge och kunde trycka på ordentligt. Helena gör grymma pass och är en fantastiskt peppande instruktör. Vid några tillfällen ville jag bara lägga mig ner och dö, men bet ihop och mosade vidare.
Nu är jag sjukt nöjd och ligger och krampar lite stilfullt i soffan.

Var väl tvungen att stanna en stund och trampa ur innan jag gick hem. Fullständigt slut.

Såg just att Apple släppt både iPhone 6 och iWatch. Ser himla trevligt ut. Klocka använder jag inte men vill-ha-faktorn på en iPhone 6 är rätt hög. Får väl överlägga med mig själv när priserna dyker upp.

Avslutningsvis vill jag tipsa om att det händer nåt kul här på bloggen i morgon runt lunch.

Stay tuned!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *