I goda vänners lag, veckans träning + ANNAT

Trött satan idag. Vi var ju hos goda vänner och hade det gott i går. Det var dags den årliga julgodistillverkningen. Helena, Therese och Cissi gör godis och jag och Thomas står för kvällens matlagning, i år älgrulader med äpple och pepparrot, pressad potatis och gott rödvin.
Vi öppnade med glögg och pepparkakor på eftermiddagen, Thomas hade gjort egen alkoholfri glögg på lingon, tranbär och lite annat smaskens. Riktigt gott. Vi smakade även på Blossas årgångsglögg och den var väl ok i år men inte mer än så. Eftermiddagen blev kväll som blev natt och vi var väl inte hemma och i säng förrän vid ett-tiden.

God glögg och lite choklad

 Efter sovmorgon och lång adventsfrukost vallade vi på skidorna och stack ut i spåret. 12 km på skidkontot kändes fint, trött efter gårdagen men annars underbart skönt att få åka skidor igen.

Skidan den slinter

Hem och fylla på med gröt och mackor, jag hittade Hönö-kakor på affären, nåt jag inte ätit på galet länge så jag klämde i mig ett helt gäng. En kort stund på soffan blev det, sen iväg till Frisitilen och köra spinning. Jag tog mitt gamla backpass som har varit väldigt uppskattat av deltagarna, så även idag. Det är ett förklätt 4×6-pass skulle man kunna säga. Kul och grymt jobbigt.

Förklädda intervaller

Nu tänker jag inte göra ett skit mer idag. Det mest aktiva jag ska göra är att gå och lägga mig.
Sådetså.

Träning v49:
Måndag FM: Styrketräning – Rygg, bröst, biceps
Måndag EM: Trainer – 60 min @ 220 W
Tisdag: Spinning
Onsdag FM: Styrketräning – Ben, axlar, triceps
Onsdag EM: Spinning
Torsdag: Trainer – Vo2Max Intervaller, 10×1 min
Fredag: Vila
Lördag: Cykel – Distans ute 2 tim
Söndag FM: Längdskidor 12 km
Söndag EM: Spinning

Totalt 9 pass, 9 tim 10 min.

Så här skulle man kunna sammanfatta dagen
Tidigare Is i drinken
Nästa Liten dubbdäcksrecension

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.