Nya tag

I ljuset av den senaste tidens händelser och planerna för 2012/-13 så tänkte jag försöka vässa till mitt bloggande lite. Ny blogg på ny adress. Mer om cykel och min träning och mer av mina tankar kring träning och kost. Jag kommer att bygga upp innehållet vartefter så om det ser lite tunt ut nu så ska det nog ordna upp sig så småningom.

Alla inlägg från gamla bloggen finns kvar här så om du följer mig och vill läsa nåt gammalt så behöver du bara byta länken i ditt bokmärke till http://cykelsmurf.blogspot.com.

Så. Istället för att köra Långloppscupen i motionsklassen som vi tänkte från början så har vi nu bestämt oss för att tävla på riktigt. Helena kommer att tävla i D30 och jag i H40.
Licenser är beställda, och målinriktad träning börjar nu direkt. Det är ju inte långt kvar till första deltävlingen. Långa Billingeracet den 19:e maj.

Det innebär ju att huvudfokus i träninguppläget kommer att ligga på cykling men jag kommer att försöka klämma in BodyBalance och ett löppass i veckan för smidighet och variation. Funderingar kring träningsupplägget pågår.

Cykelfokuset kommer att fortsätta in i på 2013 med en utmaning som jag inte vet om Helena vill gå ut med än så jag avvaktar lite med att skvallra om det.

Nu är jag hur som helst igång. Häng med vettja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *