I mina drömmar

2015 Fuji Norcom Straight 1.3

…finns en hel del men en sak är att jag vill cykla fort.
Det upptäckte jag när jag körd mitt första tempolopp i somras. Eller upptäckte och upptäckte, det visste jag väl, men att jag vill göra det på tempocykel var nåt nytt. Jag skulle ju köra några deltävlingar i Jämtlandsserien för att det är kul och bra träning för att får fart i benen till MTB-tävlingarna, inte var det det meningen att jag skulle fastna för det på det här viset. Alltså går jag och drömmer om en Tempocykel. Mer specifikt den på bilden. Fet. Snabb. Dyr.

Dessutom vill jag utrusta den med effektmätare. Vilken sort vet jag inte men efter en snabb scanning av marknaden så är det väl Stages eller Garmin Vector S som ligger bäst till.

Jag börjar nära nån liten dröm om att nån gång köra veteran-SM i Tempo. Kanske är det att sikta väl högt, men ska jag sikta högt ska jag iaf ha bra grejor.

Bidrag kan Swischas till 076-792…

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.