I väntan på våren

Nu börjar det närma sig premiären för årets Långloppscup, Billingeracet den 11:e maj.
Jag anmälde mig idag.
Nu vore det ju jävligt bra om snön tog och försvann så man kan komma ut och cykla lite i skogen innan dess.

Dö vinterjävel, dö!

 Till vidare så är det trainern som gäller, jag plockade av dubbdäcken i helgen precis innan snön kom tillbaka. I kväll blev det en timmes uthållighet. 30 minuter på 250W/100 kadens, sen 30 minuter på 280W/65-70 kadens. Kändes väl rätt så lagom bra, kanske skulle ha tagit i lite till men det får bli en annan gång. Svettig blev jag iaf. Tyvärr ville inte min Edge 705 spara träningen som tcx-fil utan bara som ”Laps” internt så det blir inga fina grafer på passet.

Jag utlovade ju Dagens Katt för ett tag sen, gick ju sådär det. Ska skärpa mig där och bjussar på den här idag då:

  1. Jag gillar inte bilden… Snön försvinner men vi behöver inte hata vinter. Jag vet att det inte finns roliga saker att göra under vinter tid men bilden ser ut som om en mördare har gjort den.

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.