I would never…

Det har blivit lite väl lugnt här på bloggen den sista tiden. Helt och hållet för att jag behövt ta ett steg tillbaka och minska min närvaro i sociala media och vara mer här och nu för min egen skull. Ni ska inte tro att jag tänker sluta blogga eller försvinna helt utan se det mer som en liten semester. Snart nog är jag igång igen. Tills dess blir det lite sporadiska uppdateringar.

Jag hittade en lista hos Malin häromveckan som jag tänkte haka på. Varsågoda och lär er mer om mig och häng gärna på själva!

Jag skulle aldrig…

 

Äta? Jag äter i princip allt. Är nyfiken och provar gärna nya rätter och ingredienser. Ibland gillar jag det inte (chiafrön tex är rätt otrevliga), men det är sällan jag verkligen vägrar. Det enda som verkligen INTE kommer över mina läppar är surströmming. Jag har försökt, men nej. Inte.

Dricka? Som ovan typ. Men här som där gäller ju att man måste prova för att veta om man gillar det eller inte. Förutsatt att vi pratar sånt som är meningen att man ska dricka. Annars skulle jag ju kunna skriva diesel typ…eller hembränt. Men energidryck; vad ska det vara bra för…?

Skoja om? Hm. Jag är nog rätt liberal där. Till mångas förtret. Men förintelsen, etnicitet och lyteskomik, där drar jag nog nån slags gräns. Eller jultomten, man skojar inte om jultomten.

Ha på kroppen? Body butter.

Vilja uppleva? Krig och sån skit. Can’t we just get along…?

Kunna arbeta med?  Djurförsök. Eller telefonförsäljning. Vet inte vilket som är värst.

Säja nej till? Fika. Kakor och bullar. Jag har karaktär som en sprutnarkoman som en kollega uttryckte det.

Googla? Jag kan nog Googla vad som helst. Även rätt hemska saker, men då i kunskapssyfte. Ibland får man ta ett visst obehag i upplysningens tjänst.

Göra offentligt? Gräla. Det gör jag iofs helst inte privat heller så är bra med det.

Blogga om? Familjeangelägenheter eller andras tillkortakommanden. Det här med att ”hänga ut” är så dumt så man får eksem.

 

Vad hittar man alltid/ofta…

På ditt skrivbord? Telefon, hörlurar, papper och pennor, kaffemugg. Och en smurf.

Under din säng? Monster

I din jackficka? Försvarets hudsalva. Mitt enda beroende sen jag slutade använda tobak för 10 år sen.

Bakom din kylskåpsdörr? Bakom? Det bli typ inuti kylen då? Apelsinuice och ost är det nog det enda konstanta tror jag.

Vid sidan av ditt handfat? Tvättkorg, våg utan batteri, toalettborste.

Högst upp i din bokhylla? Har ingen bokhylla. Faktiskt. Den enda hyllan i huset finns i köket och högst upp där står det flingor och müsli.

Längst ner i din tvättkorg? Ett gammalt påslakan.

Framför näsan på dej? Telefonen. Eller nåt modellbygge.

I dina tankar? Där surrar det mycket vill jag lova. Men Helena finns alltid i min tankar.

2 reaktioner till “I would never…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *