Ibland får man till det

Kvällens spinningpass blev så där läskigt bra som jag bara drömde om. Upplägget, musikmixen, stämningen i salen och deltagarnas pepp. Allt var på plats. I stort sett full sal och ett sjuhelsikes ös! Jag hade gjort ett upplägg för att ge en extra utmaning och låta våra spinningdeltagare prova på ”riktig” cykelträning. Jag sydde ihop ett 3×15 på tröskel med 5 minuters vila.

Planen

Jag hade en farhåga att skulle döda mina deltagare men icke! Dom körde som dom aldrig gjort annat, hittade rätt nivå och mosade på. Glad och nöjd kunda jag tacka dom för ett grymt genomfört pass. Själv snittade jag 87% HRMax, och då ska jag dessutom prata samtidigt. En utmaning i sig.
Det här gör vi om för er som inte kunde ikväll. Grymt kört alla!

Resultatet

En reaktion till “Ibland får man till det”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *