Idominsalva – Billingracet Aftermath

MTB är inte nödvändigtvis en vacker sport.

Efter nästan 4 1/2 timme i sadeln i en skog full av lera är det Idominsalva som behövs. Varför jag inte har det på min packlista är ett stort frågetecken men nu ska det med i fortsättningen.

Loppet då? Jodå. Eller nja snarare. Tog det lugnt i början för att kunna ta i lite på slutet men inte hade jag ben för det inte. Det gick bra på de tekniska partierna men när jag kom ut på grusvägarna så svarade inte benen alls. Det gick bara långsamt. Efter 62km stog väggen. Jag tvärdog. Det var med nöd och näppe jag tog mig i mål över huvud taget.


Skitdag skulle man kunna säga. Men det gör man inte. Första loppet för säsongen, ny cykel, en bana som var genomlerig av regn och en fet väggning. Jag får vara nöjd att jag kom runt så pass som jag gjorde.

Ett stort minus till arrangörerna som inte beställt tillräckligt med medaljer så det räckte till alla.

Nu blir det mat. Och öl.
Hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *