Idre Snow Rhythm

I helgen var det världspremiär för en helt nyfödd disciplin inom Mountainbike, ”Snow Rhythm”. Sambon och hennes kompis skulle ner till Idre Fjäll och köra, jag valde att åka med som support och media crew istället för att ställa mig på startlinjen själv.

Konceptet är hämtat direkt från skidåkningens Skicross men man kör, uppenbarligen då, på mtb istället. Sjukt kul! Jag spenderade två dagar på en redig snöhög och fick med mig en hel del roliga bilder hem.

Det är fritt fram att använda bilderna för eget privat bruk, jag ser gärna dock att man anger ”Hasse Gustafsson” som fotograf. På instagram vill jag gärna att ni taggar ”@fotografhassegustafsson”. Pga utrymmesbrist på mitt webhotell är jag tvungen att hålla ner storleken på bilderna, vill ni ha någon bild i full storlek och individuellt redigerad för högsta kvalitet så går det bra mot en kostnad på 250:-

2024-04-11:
Det har visat sig att de sista 45 bilderna inte går att öppna. Jag hittar inte problemet, men om man högerklickar på bilden och väljer att öppna bilden i ny flik så fungerar det.

En reaktion till “Idre Snow Rhythm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *