Imorgon är en annan dag

I morgon ska jag cykla hem. Inget konstigt med det. Det är ju bara 13 mil och 3000-ish höjdmeter. Kunde Helena i går så kan jag imorgon. Kanske. Jag har förberett henne på att hon kan få komma och hämta mig med bilen nånstans. Hela veckan har Klart.se lovat +20 och rak medvind. Hoppas dom får rätt.

Idag var vi iväg och letade lite nya stigar på fjället. Vi kollade bl a upp den skoterled vid körde push-bike på i påskas och upptäckte att det under snön hade funnits en liten skitskojig grusväg. Vi hittade även teknisk stig, flowig stig och snabba grusbackar. Det lovar gott inför sommaren.Dessutom har det flyttat in gäster i vår ena fågelholk som jag rensade i påskas. Svartvit flugsnappare minsann. Jättekul!

Hörs imorrn. Om jag tar mig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *