Imorrn kommer tomten + Kompiskampen #2

Har ni kokat gröten så ni kan ställa ut till tomten ikväll?
Sotat skorstenen?
Viktigt sånt där vet ni, man måste sköta om sina vättar och väsen.

Jag tog och rev av Kompiskampen #2 idag, det var sista chansen för december.
Efter ett par dagar med lite dåliga matvanor och lite halvdålig motivation så presterade jag rätt risigt, ett snitt på 290w ger 3,42 w/kg vilket är nedåt. Det var väl inte riktigt så det var tänkt, men jag kanske kan vinna nåt pris för bästa försämring?

Jag gick ut för hårt, hittade en belastning som kändes bra och sen blundade jag När jag tittade upp efter knappt fem minuter låg jag 20w över förra gångens snitt så det var nog redan där det sprack.
Men skit i det, nu är det jul och jag får ta nya tag i slutet på januari.

Har ni fixat skinkan än?

3 reaktioner till “Imorrn kommer tomten + Kompiskampen #2”

  1. Den är klar precis som Jansson.
    God Jul och Gott Nytt År till er alla. Saknar snön, inte mycket julkänsla här i asfaltsvärlden.

  2. Är rätt svårt att hitta nivå när man kör de där 20 minuterna. Har haft som taktik att gå ut lätt för att öka med jämna mellanrum, risk dock att man inte tar ut sig fullt. Men som sagt tur är att det kommer nya tillfällen att försöka 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *