Inlägg nr. 250: När man är på annan ort

Men visst, här kommer det 250:e inlägget i bloggens historia.
Drygt 11000 gånger är det nån som varit inne och läst det jag skriver.
Ganska blygsamma siffror kanske men jag tycker det är kul att nån alls läser, tack ska ni ha!
Särskilt tack till er som skickar extra många läsare åt mitt håll:
Henrik Öijer
Cykelbloggar
Helena
Bigmollo
Elna
Karin

För er som inte vet så är jag p.g.a. familjeskäl i Rättvik på obestämd tid. Jag spenderar dagarna med att pendla mellan föräldrahemmet och lasarettet i Mora, laga mat, handla och göra allt det där andra som liksom ”bara blir gjort” annars. Är ett stöd och blir stöttad.

Det brukar ju kunna bli lite si o så med träningen när man är hemifrån men skidorna är naturligtvis med så igår var det premiär i Rättviksspåren. Jag tog IK Jarls 9 km-dagspår och 5 km-elljusspår, jättefina hårda spår dragna med spårmaskin och inte skoterdragen spårsläde. Det var inte många som varit före mig i spåret, det var nästan räls. Jag missade lite med fästet, men det kan vara jag som är lite trött i benen ännu tidigt på säsongen också. Men i stort så blev det 14 kalashärliga kilometer.

Helt ny jacka, nästan nya spår

Hade väl tänkt att försöka få till ett par gympass också men när jag såg att dom skulle ha 85 spänn per gång för att träna…nä tack.

Jag spontanhandlade ett vallningsställ hos den lokala sporthandlaren, sista exet han hade hemma och jag fick fånigt bra pris. Dom ska flytta butiken till större lokaler och har lite utförsäljning. Tack för det!

Nytt ställ

Såg ni förresten Jens Linds dokumentär om Sixten Jernberg igår kväll?
Om inte, håll utkik på SVTPlay om den dyker upp där, det var annat virke i skidlöparna förr, inte alltid smartare kanske men jävlar vilka hårdingar det var.

Jag hittade lite nostalgi på Hemköp. Kommer ni ihåg den grymt goda”Black Orange”? Colan med apelsinsmak, jag fror fan jag ska köpa en flaska! Notera även ”Vira Blåtira” där bakom…

Ny.gammal läsk
I nästa inlägg har nog kanske lite skojiga nyheter att komma med. Det ni!

6 reaktioner till “Inlägg nr. 250: När man är på annan ort”

  1. Det är inte utan att jag "nästan" blir skidsugen när jag ser bilderna. Möjligen mer sugen på blackorange. Hoppas att allt blir så bra det kan bli med allt det du är i Rättvik för…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *