Inte riktigt som tänkt

Jag hade tagit ut en semesterdag för att försöka beta av handla-borra-skruva-fixa-listan idag. Den börjar bli lång och framöver kommer jag att ha mycket på jobbet så jag tänkte passa på innan det brakar loss ordentligt.

Nyckelordet här är ‘tänkte’.
Det blev till att sitta på akuten halva dan istället. Cissi har en liten hjärnskakning efter en skidvurpa i lördags så då fick jag omprioritera naturligtvis. Hon mår skapligt men det är skönt att ha fått det utrett.

Jag lyckades ändå skruva ihop våra cyklar som varit hos kolfiberdoktorn. Två cyklar, från helt naken ram till komplett MTB på en kväll. Bra jobbat av mig.

Tidigare Det blev ju billigt det här
Nästa Backintervaller

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.