Inte utan mitt bröd

Julen närmar sig med stormsteg (tjohoo) och allt det där, som andra tycker är stress, som jag gillar ska göras. Ikväll var det bakdags, imorgon också iofs, men det återkommer jag kanske till imorrn.
Lussekusar och vörtlimpor stog på schemat. Två jättemåsten till julen.

Vill ni läsa om detaljerna så kan ni göra det på Helenas och min ”Lilla Brödblogg” där vi högst sporadiskt bloggar om våra köksexperiment. Faktiskt finns det ytterligare en liten blogg där vi även lade ute recept på mat, men eftersom tiden inte räcker till som jag vill, även om intresset att skapa god mat fortfarande finns, så ligger den lite i träda. Vi får se, den kanske får liv igen framöver.

Till dess få ni nöja er med bakandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *