Dagens lunch: SkiErg-intervaller

Masade mig iväg till gymmet idag igen för lite lunchträning. På schemat stod intervaller i SkiErg, 5x 500m/1 min vila. Lagom jobbigt och lagom långt för att orka och hinna på en lunchrast. Varje intervall tog ungefär 3 minuter inkl vilan så totalt tog passet 25 minuter med uppvärmning och nedvarvning. Precis lagom för att hinna pusta ut lite, duscha och käka.

FullSizeRenderEfter den tredje intervallen var jag tvungen att ta av mig glasögonen för att inte svetta ner dom totalt, med resultatet att jag inte såg riktigt vad det stog på SkiErgens display. Det blev lite kort vila mellan 4’an och 5’an tack vare det. Å andra sidan tog jag uppenbarligen i lite dåligt av grafen att döma så det gjorde nog inget. Jag fick en fin-fin prologhosta efteråt hursomhelst, den sitter i fortfarande så jag tog nog i tillräckligt ändå.

IMG_7735

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *