Is i drinken

Bylsade på mig ungefär allt jag hade i garderoben och gav mig ut på en tur runt Brunfloviken efter frukost. -10° och lätt snöfall, små kristaller som är som nålar i ansiktet. Å andra sidan domnar ju det bort efter ett tag så det gör inte så mycket. Vattenflaskan frös ihop helt, försökte skaka den ibland men inte fan hjälpte det.

Cykling runt en vik

GC-vägen ner till Ope var väl inte direkt nyplogad och hade väl kanske 5-6 cm nysnö vilket kändes i benen innan jag fått upp värmen. Från Ope där GC-banan slutar ner till Brunflo så rullade det det på ganska bra, snöröken är lika jobbig på cykel som i bil kan jag berätta för den som inte vet.
Vände upp mor Marieby och fick lite motvind. Knappt någon trafik alls så bättre möjlighet att cykla på vägbanan.

Fint (i) Namn

På Vallsundsbron var det inte plogat alls på GC-banan, dessutom hade dom plogat vägen så allt det låg där också. Så lägre växel och högre puls var det som gällde upp där. Där visade däcken också vad dom gick för. Mer om det i ett annat inlägg nån annan gång. Rappade på över Frösön då mina tår nu var stelfrusna och började göra rätt ont. Måste hitta en bra lösning på det problemet känner jag. I Badhusparken var det galet vackert. Det såg verkligen ut som nån tänt ett ljus på Annersia.

Det så ut så här. På riktigt alltså.

 Nu har jag fått ta en lång jättevarm dusch, fått lite gröt i magen och ska iväg på glögg/julgodistillverkningafton hos bästa vännerna Thomas o Therese.
Ma höres!

Wassberg? Nä.

2 reaktioner till “Is i drinken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *