Isig morgonpendling i ny favoritjacka

Jag skulle ju ställa bilen i stort sett helt nu när jag har så nära till jobbet var det tänkt. Så har det inte blivit, det är alltid nåt som ska göras som kräver logistik i form av bil. På två veckor (9 arbetsdagar) har jag cyklat tre gånger och sprungit en. Får försöka styra upp det efter påsk. I morse blev det ändå cykel, jag tog också tillfället i akt att prova jackan jag fick av Craft Sportswear häromdagen. Den kändes lite för tight över bröstet när jag tog på den men väl på cykeln så satt den perfekt. Varm är den också, kvicksilvret visade -6 så jag utmanade och tog bara en vanlig t-shirt under och det var ändå hur varmt och gosigt som helst. Så pass att tischan nu hänger på tork…

För övrigt börjar det bli spännande att cykla nu, det töar på dagarna och fryser på nätterna vilket gör vägarna väldigt ojämna och spåriga. Men men, med tungan rätt i mun och bra dubbdäck så funkar det. Ha en bra dag nu då, så kör vi påsk snart!

craft sportswear glow jacket pendling
IMG_9849

2 reaktioner till “Isig morgonpendling i ny favoritjacka”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *