Islöpning och korvgrillningSkidspåren har töat bort så idag fick mina Icebug bekänna färg, och det rejält. Den största delen av löprundan bestod av blankis.


Jag som inte tagit ett löpsteg sedan det avbrutna Tjurruset fick också bekänna färg. Fy så jobbigt det är att springa, min kropp gillar verkligen inte det. Tyvärr är det ju roligt att springa stig och terräng så jag får leva med att kroppen inte vill. Nån gång då o då får det bli en runda.

Lunch måste man ju ha efter träningen så varför inte grilla lite korv när man ändå har en öppen spis?EDIT:
Eventuella likheter med Helenas inlägg är rena tillfälligheter…

Tidigare Snöpendling, Långloppscupen 2014 + ANNAT
Nästa Tröttmössa med ny mössa. Craft levererar.

Lämna en kommentar

Om du är intresserad av att dela eller köpa bilder, kontakta mig via formuläret på Kontakt-sidan.