Isterband och intervaller

Slog till på ett gäng fyror efter middagen. Middagen som f.ö. var dagens höjdpunkt. Fyllda isterband med stuvad potatis och en senaps-/honungskräm. Som en väl utförd smekning på den kulinariska G-punkten.

Fyrorna var väl inte så tokiga dom heller men mer som en snyting än en smekning.
Jag måste bara lära mig att ta mer stryk som synes på pulskurvan. Men det kommer väl, det handlar om att lära kroppen att ta ut sig. Hursomhelst så kan jag redan nu köra tyngre än jag gjort nånsin. Jag håller fortfarande på att prova mig fram så idag blev det 310, 320, 330 och 350 W. Som vanligt så reserverar jag mig för att det är trainerwatt och inte kalibrerade Monark- eller SRM-watt.
Så var det med det. Nu är jag trött igen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *