Jag cyklar igen!

Jag har varit förkyld och haft mig i fem dar men idag fick det vara nog. Jag tog ut tempohojen och rullade runt Brunfloviken på förmiddagen. Eller rullade och rullade, det blåste halv storm så på vägen hem blev det lite kämpigt. Men det var iaf skönt att komma ut igen.


Skorna jag köpte i Spanien håller än så länge måttet. Klart imponerande kvalitet och funktion för det lilla priset.


Nu är vi i stugan igen för första gången på en månad och det är hur skönt som helst. I morgon ska vi köra igenom banan för Härjedalstrampen i Sveg. Det ska bli riktigt skoj! Tyvärr har mitt bakbromsok på Fujin gett upp men jag fick låna en Kellys Thorx 50 27,5:a av Kim på Egons. Tack för det!


Provåkte en sväng i kväll och det är faktiskt en riktigt rolig cykel trots att den är lite tyngre än jag är van.
Nu är det soffhäng och fika som gäller, ha en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *