Jag kan styra vädret!

I tisdags när jag cyklade till jobbet var det en sån där morgon man knappt tror finns. 20 grader varmt, klarblå himmel och vindstilla. Det doftade av nyponrosor och jag kände mig alldeles lycklig och tog en liten omväg till jobbet bara för att njuta en stund extra. Tog MTB’n för att slippa rasslet från skärmarna på den tråkiga pendlarcykeln. När jag skulle hem hade det vänt. Regn, regn, lite mera regn och så en rejäl motvind på det. 

I går såg det mulet ut så jag tog tråk-pendlaren med skärmarna. 


Cyklade sen hem i ett fantastiskt sommarväder med strålande sol och knappt nån vind. 

I morse var det fint igen. Tog MTB’n igen för att ta lite extra stig på vägen men kom hemifrån lite sent så det blev raka spåret. Fick sen tips av en cykelkompis om en stig som jag aldrig sett som låter mig slippa stora vägen och som kommer ut nästan framme vid jobbet. Tänkte kolla på den på vägen hem. 


I regn, lite mera regn och en fin-fin motvind. Så ni ser; inga skärmar – regn, skörmar – finväder. Imorgon tar jag racern. Förbered er på åska och driv-is i Östersundsområdet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *