Jag kunde inte låta bli

När Helena köpte sin nya pulsklocka sade hon att det nog inte skulle dröja innan det satt en på min arm också. ”-Icke!” sade jag. ”-För mycket pengar för alla funktioner jag aldrig kommer att använda och dessutom har jag ju en fungerande klocka till skillnad från dig.”

Hon fick rätt.Min 310XT funkar bra men det som fick mig att shoppa loss ändå var att 920’n funkar som vanlig klocka och att den laddar upp snabbt som attan till Garmin Connect automatiskt via WiFi eller telefonen. Inga sladdar eller USB-stickor. Sånt gillar jag. Sen kan man ju argumentera att det hade varit bättre att byta till en Edge med samma funktionalitet eftersom jag i huvudsak cyklar men min gamla Edge 705 är smidig att ladda upp från då den funkar som extern HD ungefär. Bara att hämta filerna direkt. Dessutom synkar den blixtsnabbt med Garmin Express om jag vill det, nåt som 310’an inte alltid gör. Sen gillar jag inte att ha saker på styret på MTB’n så klocka är att föredra i det fallet.

På lunchen ska jag in på gymet och testa funktionerna för löpdynamik. Ni förstår ju vad viktigt det är för mig att veta hur mycket min torso rör sig upp/ner och hur länge jag har fötterna i marken.

Mvh.
Prylnörden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *